Október 11-18. között a Hold ritmusa a külső, belső takarításra hívja fel figyelmünket. Ezen a héten súlyfölöslegünktől könnyebben megszabadulhatunk, ha mértékletesen táplálkozunk. Ez a legnagyobb méregtelenítési időszak, de a szervezetnek szükséges tápanyagokat be kell vinni.

Október 11-én és 12-én a Rák csillagkép előtt jár a Hold. Célszerű a nagymosást ezekre a napokra ütemezni, könnyebben tisztulnak a ruhák a megfigyelések szerint. Nyirkosnak, esősnek ígérkeznek ezek a napok, de szobanövényeinkről sem feledkezzünk meg, locsoljuk őket igényeik szerint. Lehet, hogy ezeken a napokon jobban kívánjuk a szénhidrát tartalmú élelmiszereket, a „nasit” de ne engedjünk vágyainknak

Október 13-14-én az Oroszlán csillagkép előtt jár a Hold. Hőérzetünk fokozottabb minden terápiás kezelésnél figyeljünk erre, amely hőkezeléssel jár. Ezeken a napokon egy kicsit lustábbnak is érezhetjük magunkat, de a gerinctornát most sem hagyhatjuk ki. Kiskertünkben metsszük a fáinkat, bokrainkat!

Október 15-16. a Szűz csillagképe előtt jár a Hold. A máj és a vastagbél tisztítását végezhetjük most el. Bőrünk tisztítását és szőrtelenítésünket inkább bízzuk kozmetikusunkra.

Október 17-18. a Mérleg csillagképe előtt jár a Hold. 18-án 7 óra 37 perckor „születik” meg az Újhold. Ez a két nap a vesék átmosása, léböjt kúrával oldható meg. Ekkor igyunk gyógyteát vagy gyümölcslét valamint tisztavíz kúrát folytathatunk. Ezen időszak alatt is fontos a mozgás, hogy a méreganyagok minél jobban ki tudjanak áramolni a szervezetből, a bőrön, a lélegzeten, a verejtéken, a vizeleten keresztül.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://csikung.blog.hu/api/trackback/id/tr581442313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása