...itt a műszaki háttér hiányosságaival kell egy kicsit többet hadakozni.

Az internetes videózáshoz bizony nem árt, ha kellő számítástechnikai teljesítmény és sávszélesség van a háttérben. Most itt Pekingben mindkettővel kapcsolatban hiány lépett fel.

Igazából nem panaszkodni akarok, mert ugye komoly munkaállomással és szélessávú internetkapcsolattal bárki meg tudja oldani a feladatot. Na, de így... :-)))

Akárhogy is nézem a dolgokat, kénytelen vagyok azt az elvet alkalmazni most magamra vonatkoztatva is, amit tanfolyamaimon annyiszor szoktam hangsúlyozni.

Ez pedig nem más, mint a fokozatosság elve. Szóval, a terveimhez képest újabb közbülső fokozatokat kell beiktatnom a videók publikálásának folyamatába.

Ez konkrétan azt jelenti, hogy az előző bejegyzésemben ígért kb. 10 perces interjúra (amelyből többek között kiderül az előadó személye, és az is, milyen kapcsolatban van a Csung Jüan Csikunggal) még egy kicsit várni kell. Viszont az interjú utáni rögtönzött éneket teljes terjedelmében most megtekintheted. Érdemes!

Köszönöm az eddigi tippeket az előadó személyére vonatkozóan. Igazából örülnék még további tippeknek.

Figyelem! Az interjú publikálásáig még lehet tippelni az előadó személyére - kizárólag a játék öröméért.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csikung.blog.hu/api/trackback/id/tr56872085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mitmiért? 2009.01.12. 14:15:17

tipp: Harsányi János prof. unokája. Csi-nos :-)

trjudit 2009.01.12. 18:43:37

Ha segítesz egy picit, újra tippelek ;)

Patanyó 2009.01.13. 00:10:08

Én a Turandotra tippelek,de sajnos fogalmam sincs,ki ez a szerethető,kedves,és csodaszép hangú énekesnő...
Viszont az élményt akkor is köszönöm!
Szeretettel:
Patanyó

marchi 2009.01.13. 13:25:42

Kedves László!

Az én tippem a "Nagyfa " gyakorlat, mivel ez a leghatékonyabb csi gyűjtő és minél több csi van az alsó tantienben annál jobb hatása van a gyakorlatoknak. A második tippem, ha lehet: a Tung tien tat ti "belépni az égbe és leereszkedni a Földbe" gyakorlat,
ez a 1 sz.kedvencem, ami teljesen felfrissít és egyensúlyba hoz, ezt szoktam gyakorolni,mert ebben érzem igazán a csi áramlását és hatását.

Üdv.
Marchi
süti beállítások módosítása