Október 6-a és november 2-a között a Hold még növő szakaszában van, de most egy kisebb mértékű tisztítási folyamat zajlik szervezetünkben.

Október 26-a és 28-a között a Hold a Vízöntő csillagkép előtt jár. Ekkor egészségügyi vonatkozásában visszereinkre fejti ki hatását. A szőlőmag liszt jótékony hatású az erek tisztítására is – ez egy nagyon erőteljes antioxidáns hatású táplálék kiegészítő. Csikung gyakorlataink közül a 3-as szint 8-as számú gyakorlata az, mely segíti visszereink működését. Táplálkozásunkban a növényi olajoknak, zsíroknak jut kiemelt szerep.
Nagyobb arányú szellőztetésre alkalmasak ezek a napok.

Október 29-30-a a Halak csillagkép előtt jár a Hold. Egészségügyi vonatkozás – a lábfej, a boka területeit dédelgessük, kényeztessük. Ha lehet, menjünk talpreflexológushoz. Ez most nem csak a lábainkra, hanem egész szervezetünkre jótékony hatással bírna. Vegyünk meleg gyógynövényes lábfürdőt! Táplálkozásunkban újból a szénhidrátok kerülnek előtérbe, de vigyázzunk a „nasizással”.

Október 31-e és november 1-2-án a Kos csillagképe előtt jár a Hold. Egészségügyi vonatkozásban a fej és a központi érzékszervek kerülnek a Hold hatása alá. Ezeken a napokon, ha lehet, kerüljük a fogászati beavatkozásokat. Étrendünkben újból a fehérjék dominálnak. November 2-án holdtölte lesz. Egy mélyebb meditációra alkalmas idő. Témája lehet a külső látható anyagi értékek és a belső láthatatlan igazi értékek átvizsgálása.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csikung.blog.hu/api/trackback/id/tr721473030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása