Van egy rossz hírem

 2009.02.01. 13:07

Mégpedig az, hogy a csikung tanár is ember. Egyelőre. :-)

Ezen túlmenően most óriási lehetőségeket kapok, hogy saját élmény szinten megéljem annak a (kicsit közhelyes) mondásnak a tartalmát, amely így hangzik: „Ember tervez, Isten végez”.

Amint a korábbi bejegyzésekben is utaltam rá, az eredeti terveimhez (elvárásaimhoz?) képest bizony a műszaki körülmények sokkal mostohábbak.

Ráadásul azok a tisztulási folyamatok, amelyekről élőben is viszonylag gyakran szoktam beszélni, engem sem kerülnek el. Ezek miatt kértem türelmet az egyébként teljesen jogos kérdések megválaszolásával kapcsolatban.

A kínai újévre való tekintettel kaptunk két (majdnem teljesen) szabad napot, melyet ezen adósságaim rendezésére is felhasználtam. Így most le merem írni, hogy mindegyik emailben kapott kérdésre válaszoltam. Azért hangsúlyozom ezt, mert mire megkapok egy levelet, annak több spam szűrőn is át kell jutnia, így a legjóindulatúbb levél is időnként fennakad valamelyiken.

Tehát ha nem kaptál választ, kérlek, küldd el még egyszer a levelet, vagy (ha nem annyira személyes jellegű) írd le ide a blogba megjegyzés formájában.

Ha most teljesen őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondanom, hogy kezdem nem látni értelmét az elemekkel való kilátástalan küzdelemnek. Hajlok arra, hogy amit itt menet közben szerettem volna átadni, csak a hazaérkezésem után fogom tudni megtenni. Ezért elnézést kérek.

Mivel csodák azért vannak, csak elég ritkán, ezért eme kivételes esetekben kísérletet teszek további bejegyzések elküldésére. Hát, majd meglátjuk...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csikung.blog.hu/api/trackback/id/tr62915902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Margit59 2009.02.01. 20:16:19

Kedves László!
Most tanított meg a fiam, hogyan kell belépni és írni Neked.
Köszönöm az írásaid, minden szépet, jót kívánok Margit59

mitmiért? 2009.02.03. 13:25:41

Szia Laci! Jó hallani megint rólad. Ne csüggedj én magam részéről annak is nagyon örülök, h ennyit tudsz írni. Ez nem kudarc. Majd itthon elmeséled, ami kimaradt. Van egy mondás: (ami egyébként Guinness sör reklám is volt:-) Good things will come to those who wait. A jó dolgok elérnek azokhoz, akik türelmesek.
Chary (?) pedig elképesztően szépen énekel.

jeszencsák edit mária 2009.02.06. 21:45:34

Kedves Laci!

Szerintem nem is rossz hír az, hogy a csikung tanár is EMBER!

Ha belegondolok, hogy emberként lehet a legtöbbet tanulni, és ezáltal fejlődni, akkor akármilyen nehéz vagy kellemetlen dolgok is jönnek elő, azok is hasznunkra válnak.

Egyébként pedig nagyon sok szép oldala is van annak, hogy emberek vagyunk.
Gondolom, hogy sok csodálatos élménnyel gazdagodtál ez idő alatt. Ez is a jó oldalához tartozik emberi mivoltunknak.

A tisztulási folyamatok viszont érdekelnének. Ez átadható?

Érezd Magad nagyon jól, és szívedben, lelkedben teli örömmel, békével és boldogsággal térj vissza kis hazánkba.
További felemelő időtöltést kívánok Neked:Edit
süti beállítások módosítása