Túl nagy a fa

 2009.01.17. 11:30

Ez még nem a válasz az előző bejegyzésben feltett kérdésre. Sőt most nem is a Csung Jüan Csikung rendszer alapgyakorlatára utalok.

Hanem arra a virtuális fára, amibe a virtuális fejszémet vágtam.

Konkrétan a videókra gondolok, amelyeknek publikálására ígéretet tettem. Sajnos az elérhető internetkapcsolatom nagyon rapszodikus. Kénytelen vagyok szembenézni a tényekkel, és végre levonni a megfelelő következtetést.

Ez pedig az, hogy a videók publikálását el kell halasztanom a hazaérkezésem utáni időszakra. Az interjút (ha a terveimhez képest késve is, de azért) valahogy felvarázsolom a szerverre. Ezzel kapcsolatban kérek még egy kis türelmet.

Minden esetre a szándékom az, hogy az eddig megoldáskeresésre fordított kapacitásomat most már gyakoribb bejegyzés írás formájában hasznosítom, hogy így ellensúlyozzam ezt a malőrt. Meg persze a privátban érkezett levelek megválaszolására. Az ezzel kapcsolatos késlekedésemért ezúton kérek nyilvánosan elnézést.

Ha a bitek szelleme is úgy akarja, akkor az előző bejegyzésben feltett kérdésre rövidesen küldöm a választ.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csikung.blog.hu/api/trackback/id/tr44883263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása