Lesz-e idén?

 2009.04.03. 13:48

Mármint Hszü Ming-tang nagymester által tartott nyilvános előadás.

A rövid válasz: igen.

A hosszabb válasz: Igen, lesz, mégpedig jövő héten csütörtökön,
azaz 2009. április 9-én 18 órai kezdettel.

Helyszín: Eötvös József Gimnázium, Budapest V., Reáltanoda u. 7. (A térkép megtekintéséhez kattints a címre.) Javasolt hozzájárulás a költségek fedezéséhez: fejenként 1500 Ft.

A regisztráció fél hatkor kezdődik. Helyfoglalás érkezési sorrendben. Az interneten előzetesen regisztrálók három negyed hatig soron kívül foglalhatják el helyüket.

Az előzetes regisztrációhoz kattints ide, és töltsd ki a megjelenő űrlapot. A regisztrációt követően a böngésződben még egyszer megtekintheted a rögzített adatokat. Az előadás előtti napon kapsz majd egy emlékeztető emailt.

FONTOS! A helyfoglalásod április 9-én (csütörtökön) 17:45-ig érvényes. (Tehát addig az időpontig fenntartjuk számodra. Ha három negyed hatig nem foglalod el, az előzetes regisztráció nélkül érkezőké lehet.) 

Frissítve: az előzetes regisztráció lezárva. A fennmaradt szabad helyeket a helyszíni regisztrációt követően lehet elfoglalni.

A bejegyzés trackback címe:

https://csikung.blog.hu/api/trackback/id/tr31043889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása