Most mi van?

 2009.01.10. 16:20

Hát, egy kis szusszanásnyi idő!

Ezt a kivételes alkalmat (mármint a szusszanásnyi időt) kihasználva törlesztem adósságom egy részét az elmaradt válaszokkal kapcsolatban.

 

A kínaiakról

Valóban - őseinknek sokkal szorosabb kapcsolataik voltak a kínaiakkal, mint ami a történelemkönyvekből kiderül. A kérdéskörben nem merültem el mélyebben, de saját élményeim elgondolkodásra késztettek.

Most elsősorban arra gondolok, hogy amikor Saolinban vettünk részt a Nagymester által vezetett elvonuláson, az ottani "piacon" árusított agyagsípok szinte tökéletes másolatai voltak a Székelyföldön találhatóknak...

A most Pekingben összegyűlt csikungos csapat tagjainak legnagyobb részével már régebb óta ismerjük egymást a különböző nemzetközi csikungos rendezvények kapcsán. Így aztán az a kérdés "hogyan fogadtak a kínaiak", nem is igazán értelmezhető.

Poénkodhatnék, hogy a szállodában sem jelentünk különösebb feltűnést, hiszen az olimpia idején már láthattak közelről jó néhány fehér embert. De nem teszem. Inkább kihúzom. :-)

 

Részletek Li professzor buddhizmusról szóló előadásaiból

Még egy kis türelmet kérek. Amúgy nem tudom, feltűnt-e, hogy ez a bejegyzés azért született, hogy egy kicsit játékosabbá tegyem az érdemi információt tartalmazó bejegyzés környezetét. Remélem, nem csináltam nagy bajt! ;-)

 

A magyarországi csikungos programokról

Hazaérkezésem utáni első hétvégén azonnal tartok majd egy hármas szintű tanfolyamot Budapesten. A budapesti kettes tanfolyam március 14-15-én, az egyes szintű pedig március 27-28-29-én lesz. Részleteket és információt a további tanfolyamaimmal kapcsolatban is itt találsz

Rövidesen felkerül a csikung.hu-ra a Nagymester magyarországi áprilisi programja. Érdemes lesz résen lenni a jelentkezéssel kapcsolatban, mert már most nagyon komoly érdeklődés tapasztalható a külföldi csikungosok részéről! 

 

Határidő!

Az előző bejegyzéshez kapcsolódóan holnapig lehet tippelni hozzászólás formájában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csikung.blog.hu/api/trackback/id/tr22869345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bobe947 2009.01.10. 20:19:17

Gratulálok az utazáshoz és kívánok sok érdekes, hasznos élményt! Köszönet, hogy megosztod velünk az átélt élményeket!
A zene kedves és nyugalmat áraszt :-)

Ilike52 2009.01.11. 00:43:10

Kedves László!
Örömmel olvasom a bejegyzéseidet.
Köszönöm,hogy megosztod velem az élményeidet.
Nagyon jó egészséget és sok-sok új élményt kivánok Neked.
Minden érdekel ami Veled és Körülötted történik,hiszen egy olyan programban vehetsz részt ami azt gondolom,hogy nagyon sokunknak álma.
Maradjunk a tegezési formánál,akár emailben akár a blogban.
Személyesen ugyan nem tudok majd részt venni egyik éló beszámolódon sem,mert külföldön élek az év vége óta.
Igy nagyon hállás vagyok minden leirt sorodért,mert legalább igy részesülhetek az élményeidben.
Nagyon sok sikert és jó egészséget kivánok Neked.
Tisztelettel és üdvözlettel.
Ilike

L.Detty 2009.01.11. 16:01:12

Kedves László!
Hálásan köszönöm a csodálatos zenét, valamint a fáradozásod értünk, hogy nyomon követhetjük az élményeidet.

Üdvözlettel. Detty

Csillag75 2009.01.12. 10:16:02

Köszi, hogy megírtad, a tanfolyamok időpontját:))
süti beállítások módosítása