Gondolatolvasás?

 2009.01.20. 17:55

Végül is lehet annak is nevezni. Minden esetre, ha azt mondom, hogy a pszi képességeinket fejlesztettük, az sem hangzik kevésbé misztikusnak. Ugyanakkor mindkét meghatározás elég jól leírja azt a páros gyakorlatot, amellyel Nagymesterünk megörvendeztetett bennünket tegnap.

Érdekel?

Na, jó! Most nem kell megszavazni, mert szerintem biztos érdekel :-)

A gyakorlat tehát a következőképpen zajlott. Kis papírdarabkákra felírtuk a számokat nullától kilencig (minden számot külön papírra). Húztam egy lapot úgy, hogy Árpád ne lássa. Megnéztem, mi van a papíron, majd ezt a képet kellett tartanom az elmémben. Árpádnak pedig rá kellett érezni (pár másodpercen belül) erre a képre, azaz így kellett kitalálnia, milyen számot húztam.

Ezt ismételtük jó néhányszor, majd cseréltünk.

Hát, azt túlzás lenne állítani, hogy a többségét eltaláltuk, de azért voltak találataink mindkettőnknek elég rendesen. Úgy értve, hogy kezdetnek nem volt rossz, de látszik a fejlődési lehetőség :-)

Jó feladat volt! Szerintem próbáld ki Te is, és oszd meg az élményeidet itt a blogon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csikung.blog.hu/api/trackback/id/tr94891585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsani(PÉcs) 2009.01.23. 13:20:06

Kedves László!

Ez a nehézsége mellett szórakoztató gyakorlat lehet. Képzeld ma én is kitaláltam hogy fiam iskolaundortól szenved :))haladás?

Szép napot Zsani!

mementó 2009.01.26. 02:22:13

Kedves László!
Tényleg ennyire nem érdekelnek a a tanitványaid gondolatai? Minek gondolatolvasással gyötrődnöd, email-ben megirtam azokat, csak el kellene olvasnod!
Üdv. Menkóné Erika

jeszencsák edit mária 2009.02.06. 23:15:40

Kedves Csikungos-Társaim!

Szerintem nem kellene ennyire elmarasztalóra venni a dolgot, ugyanis a technikával mi még ennyire sem bírnánk el - véleményem szerint.

Köszönettel tartozunk azért is, amit eddig is kaptunk. Nem volt kötelező adni, és sok szép élménnyel lettünk gazdagabbak.

Amúgy a gondolatolvasás valóban csodálatos dolog. Én más módszerrel, de tudom alkalmazni. Nagyon hasznos.
Azt gondolom azonban, hogy ez a módszer valószínűleg egyszerűbb megoldás lenne, csak el kellene ezt is sajátítani. Én meg fogom próbálni.

Kívánom, hogy járjatok sirrel ez úton is, és próbáljátok megválaszolni Magatoknak a felmerült kérdéseiteket, ez nagyon érdekes lenne. Nekem jól bevált.
Amennyiben hosszabb idő után sem sikerül, akkor tényleg kérjetek segítséget tanárotoktól- ez az én álláspontom.
Örömteli és békés életet kívánok Nektek: Edit
süti beállítások módosítása